Aftenmenu

Aftenens menu serveres tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 17.30 – 20.00. Køkkenet lukker for bestillinger kl. 19.30. Vi anbefaler at bestille bord, da vi prøver at mindske madspild og derfor ikke laver meget mere end der er bestilt til.

Bestil bord på toftebjerg@silkeborgbib.dk eller på tlf. 87 22 19 80
Bordbestilling pr. mail er først gældende når du har modtaget en bekræftelse.

Menuplan

Tirsdag den 20. november
Suppebuffet – Cremet jordskokkesuppe med persilleolie. Fyldig landsuppe med grøntsager og hvide bønner. Lækkert surdejsbrød med smør.

Onsdag den 21. november
Øko frikadeller med stuvet hvidkål. Appelsinsalat med bolsjebeder og hasselnødder.

Torsdag den 22. november
Toftebjergs tapastallerken. Små lækre serveringer fra køkkenet. Dertil hjemmebagt foccacia.

Tirsdag den 27. november
Stegt unghanebryst med urter. Æble-fennikel salat med dild.Skønne bagte rødder.

Onsdag den 28. november
Citrusbagt lyssej med lun novembersalat. Godt brød og smør kærnet på creme fraiche.

Torsdag den 29. november
Krondyr-ragout med svampe og fløde. Bagt selleri/kartoffelmos og sprød salat med hjemmerørt vinaigrette.

Se priser

Der tages forbehold for ændringer i menuerne.