Aftenmenu

Aftenens menu serveres tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 17.30 – 20.00. Køkkenet lukker for bestillinger kl. 19.30. Vi anbefaler at bestille bord, da vi prøver at mindske madspild og derfor ikke laver meget mere end der er bestilt til.

Bestil bord på toftebjerg@silkeborgbib.dk eller på tlf. 87 22 19 80
Bordbestilling pr. mail er først gældende når du har modtaget en bekræftelse.

Menuplan

Torsdag den 8. august
Tapasanretning. Urtestegt unghane, saltbagte kartofler og avocadocreme. Gravad laks m/ citronmayo og syltede rødløg. Tomatsalat og dejligt brød.

Tirsdag den 13. august
Lun tærte med asparges, løg, og bacon. Herlig salat med kikærter, pærer, fennikel og mandler. Hertil fetacreme.

Onsdag den 14. august
Thai kylling med sprøde grøntsager i chili/kokossauce. Hertil jasminris og mangosalat med ristede peanuts.

Torsdag den 15. august
Cremet Risotto med bagt græskar og salvie. Sprød salat.
Et stk pizza med kartofler, rosmarin, ost og Ventricina (krydret italiensk pølse)

Tirsdag den 20. august
Stegte tunesiske lammekødboller i spicy tomatsauce med urte cous cous. Sprød salat med ristede kerner.

Onsdag den 21. august
Gyldne karbonader med stuvede ærter og gulerødder. Nye kartofler, dejlig salat og surt.

Torsdag den 22. august
Toftebjergs dejlige vegetarbuffet. Skønne råvarer trylles om til farvestrålende retter, med masser af smag. Særpris 90 kr.

Tirsdag den 27. august
Fish & chips (sprød fisk med stegte kartofler) Frisk salat og lækker sauce tartare.

Onsdag den 28. august
Chili con carne med creme fraiche lime og koriander, sprød salat med guacamole og lækkert brød.

Torsdag den 29. august
Braiseret sommersvin og dampet majskolbe med creme fraiche og majsbrød. Salat med melon og edamame bønner.

 

Se priser

Der tages forbehold for ændringer i menuerne.