Aftenmenu

Aftenens menu serveres tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 17.30 – 20.00. Køkkenet lukker for bestillinger kl. 19.30. Vi anbefaler at bestille bord, da vi prøver at mindske madspild og derfor ikke laver meget mere end der er bestilt til.

Bestil bord på toftebjerg@silkeborgbib.dk eller på tlf. 87 22 19 80
Bordbestilling per mail er først gældende når du har modtaget en bekræftigelse.

Menuplan

 

 

Onsdag den 21. marts
Letsprængt kalvebryst med peberrodssovs, asparges og kogte kartofler og agurkerelish. Hertil appelsin og gulerodssalat, og durumflutes.

Torsdag den 22. marts
Kogt hamburgerryg med kogte kartofler og sennepssovs. Hertil ”Squash blinis” og løgmarmelade, rødbedesalat og friskbagte sesamflutes.

Tirsdag den 3. april
Farserede porrer m. kartoffelgratin med stuvede grønsager og peberfrugtrelish. Hertil en lækker salat med bønner og ananas og nybagte gulerodsflutes.

Onsdag den 4. april
Nøddepaneret kyllingefilet svøbt i savoykål med brie. Kogte nye kartofler og krydret flødesovs. Hertil mangosalat og hjemmebagte speltflutes.

Torsdag den 5. april
Månedens fisk: Der vil være fisk efter sæsonen, og det bliver helt sikkert lækkert.  Altid med hjemmebagt brød til.

Tirsdag den 10. april
Thaistegte kyllingefrikadeller med varm vin kartoffelsalat og ”rødkålsskum”. Hertil tyttebærkompot og nybagte valnøddeflutes.

Onsdag den 11. april
Nord Indisk Curry med lammekød. Hertil basmatiris og papadums. Desuden en frisk spidskålssalat, tomatguacamole og grønne bønner.

Torsdag den 12. april
Månedens Lækre Vegetarbuffet.
Forskellige vegetarretter serveres med årstidens grønt og salater, og brydebrød m. kerner.

Tirsdag den 17. april
Chilikrydrede kødboller med chokoladesovs og basmatiris. Hertil den bedste dragesalat, frisk ærtepuré og nybagte flutes.

Onsdag den 18. april
Svinekotelet med pecannødder og coleslaw, frisk asparges salat , nye kartofler og skysovs. Hertil friskbagt kerneflutes m peberfrugtsalsa.

Torsdag den 19. april
Fyldt kalvesteg med grønsager og kartoffeltærte.

 

 

Se priser

Der tages forbehold for ændringer i menuerne.