Aftenmenu

Aftenens menu serveres tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 17.30 – 20.00. Køkkenet lukker for bestillinger kl. 19.30. Vi anbefaler at bestille bord, da vi prøver at mindske madspild og derfor ikke laver meget mere end der er bestilt til.

Bestil bord på toftebjerg@silkeborgbib.dk eller på tlf. 87 22 19 80
Bordbestilling pr. mail er først gældende når du har modtaget en bekræftelse.

COVID-19:
Caféen overholder alle gældende retningslinjer om afstand og hygiejne.
Brug den opstillede håndsprit ved indgangen når du ankommer og husk at holde afstand.
Føler du dig det mindste sløj, henstiller vi til, at du bliver hjemme.
Sammen passer vi på os selv og hinanden.

Menuplan

GOD SOMMER!

Onsdag den 12. august
Vegetarburger af hjemmebagt sesambolle. Squash- og kikærtebøf med parmesan. Krydret bagt peberfrugtcreme og guacamole. Syltede løg og shaved asparges.

Torsdag den 13. august
Færøsk laks bagt med basilikumolie. Hertil knuste sesamkartofler og jordbærsalat med balsamico.

Tirsdag den 18. august
To stykker smørrebrød med et twist. -Kartoffelmad med urtemayo, ristet chorizo, syltede løg og asparges  -Varmrøget ørred med rygeost, tomatkompot og ærteskud

Onsdag den 19. august
Friterede forårsruller (vegetar) med nudler og peanuts, sprudlende salat og fyrig chilisauce.

Torsdag den 20. august
Honningstegt svinemørbrad fra Skovgaard med paprika, tomat og fennikel. Tilbehør vores gode brød og rispilav.

Tirsdag den 25. august
Spaghetti med italienske kødboller i den bedste tomatsauce (Vi gentager succesen fra februar).
Serves med høvlet parmesan.

Onsdag den 26. august
Kylling i estragonsauce med ristet hvidløgs-linguine og gulerødder bagt i appelsinsaft.

Torsdag den 27. august
Lækker smagfuld tapas-anretning med lidt lunt, fisk, ost og festligt grønt.
Hertil selvfølgelig vore friskbagte koldhævede brød.

Se priser

Der tages forbehold for ændringer i menuerne.