Aftenmenu

Aftenens menu serveres tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 17.30 – 20.00. Køkkenet lukker for bestillinger kl. 19.30. Vi anbefaler at bestille bord, da vi prøver at mindske madspild og derfor ikke laver meget mere end der er bestilt til.

Bestil bord på toftebjerg@silkeborgbib.dk eller på tlf. 87 22 19 80
Bordbestilling pr. mail er først gældende når du har modtaget en bekræftelse.

COVID-19:
Caféen overholder alle gældende retningslinjer om afstand og hygiejne.
Brug den opstillede håndsprit ved indgangen når du ankommer og husk at holde afstand.
Føler du dig det mindste sløj, henstiller vi til, at du bliver hjemme.
Sammen passer vi på os selv og hinanden.

Menuplan

Torsdag den 26. november
Vegetarisk Squash frittata med Romescosauce, quinoa pilau med grønkål, dadler og appelsin.  Hertil godt brød.

Tirsdag den 1. december
Pasta Papardelle med kalkun og chorizo i paprikafløde. Råsyltet pære og fennikel.

Onsdag den 2. december
Vegetarburger med godt krydret rødbedebøf , grønt, ristede svampe, avocado og grøn mayonnaise i en hjemmebagt bolle bagt af purpur hvede

Torsdag den 3. december
Jule tapas. Jul på en tallerken. Diverse småretter med et julet twist.
(Specialpris denne aften: 125 kr. inkl. dessert)
Oplev også koncerten med bandet “FREDAG” denne aften. (Særskilt billetsalg)

Tirsdag den 8. december
Fish and chips – Sprødt friteret hvid fisk med sauce tartare og ovnstegte rødder

Onsdag den 9. december
Gris simret i øl og æbler med kål og grov rodfrugtmos. Hertil surt.

Torsdag den 10. december
Vegetarisk Panang curry med smørristede ris og ingefærsyltet ananas.

Tirsdag den 15. december
Smørstegt karbonade med smørsauce, kartofler, grønt og surt.

Onsdag den 16. december
Fransk løgsuppe med ostegratineret brød og salat af grønkål, græskar, pærer og blå ost.

Torsdag den 17. december
Juleanretning med fisk, grønt og lunt.
(Specialpris denne aften: 95 kr. ekskl. dessert).

 

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR!!

 

Torsdag den 14. januar
Tapas tallerken med fisk, grønt og lunt. Spændende småretter med gode smage. Frisktbagt brød dertil.

Tirsdag den 19. januar
Stor ribbenstegsandwich. Hjemmebagt bolle smurt med urtemayo. Stegt ribbensteg fra Skovgaard med rødkålssalat og æbler.

Onsdag den 20. januar
Rösti med grønt, feta og urtecreme.
Salat med pomelo, æbler og nødder. Hertil brød.

Torsdag den 21. januar
Oksekæber i hvidløg og vin, med bagt selleri, persille og smør.

Tirsdag den 26. januar
Tarteletter med høns i asparges.
(3 store tarteletter med hjemmelavet fyld)

Onsdag den 27. januar
Svinekød teryiaki og nudelsalat med ingefær, lime og edamamebønner.

Torsdag den 28. januar
Vegetarisk tapas tallerken. Spændende retter og lækre smage på en tallerken, med godt brød.

Se priser

Der tages forbehold for ændringer i menuerne.