Aftenmenu

Aftenens menu serveres tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 17.30 – 20.00. Køkkenet lukker for bestillinger kl. 19.30. Vi anbefaler at bestille bord, da vi prøver at mindske madspild og derfor ikke laver meget mere end der er bestilt til.

Bestil bord på toftebjerg@silkeborgbib.dk eller på tlf. 87 22 19 80
Bordbestilling pr. mail er først gældende når du har modtaget en bekræftelse.

Menuplan
Forskellige vegetarretter serveres med årstidens grønt og salater, og brydebrød m. kerner.

Tirsdag den 21. august
Menuen er ændret til: Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade. Dertil æble/blomkålssalat og ovnbagte sesamkartofler.

Onsdag den 22. august
Langtidsbagte spareribs med mangochutney. Lun kartoffelsalat med purløg. Frisk tomatsalat med oliven og mozarella.

Torsdag den 23. august
Månedens lækre vegetarbuffet.
Forskellige vegetarretter serveres med årstidens grønt og salater, og brydebrød m. kerner. Særpris denne aften: 90 kr.

Tirsdag den 28. august
Vildsvinedeller. Æble-fennikelsalat med perlebyg. Bagte gulerødder og urtecreme.

Onsdag den 29. august
Grillspyd med couscous. Fetacreme og bagt fennikel.

Torsdag den 30. august
Hjemmelavede vietnamesiske forårsruller med dip. Frisk nudelsalat og rå marinerede grøntsager.

Tirsdag den 4. september
Braiseret svinebryst med bagte løg. Sprød pæresalat og timiankartofler.

Onsdag den 5. september
Butterchicken med naanbrød, kokosris og indisk salat.

Torsdag den 6. september
Fish and chips af kuller i øldej. Krydrede rodfrugter, spidskål og persille. Tartaresauce.

Tirsdag den 11. september
Vi starter med en lille portion hjemmelavet klar suppe med urter. Derefter en skøn omgang høns i asparges serveret i tarteletter. Fyldig grøn salat.

Onsdag den 12. september
Toftebjergs lækre vegetarburger. Parmesan rodfrugtefritter og røget mayo.

Torsdag den 13. september
Den store sensommerbuffet med (næsten) alt hvad hjertet begærer. Hjemmelavet naturligvis!
Særpris denne aften: 90 kr.

Tirsdag den 18. september
Græsk bøf med middelhavsdressing. Hjemmelavet tzatziki og græske kartofler.

Onsdag den 19. september
Flødetomatsuppe med løg og baconpizza. Lækker sprød salat.

Torsdag den 20. september
Spansk landret med linser, kylling, chorizo og grøntsager. Lækker sensommersalat og hjemmebagt surdejsbrød.

Tirsdag den 25. september
Langtidsbraiseret oksespidsbryst. Bagt rodfrugtemos og frisk salat.

Onsdag den 26. september
Kulmule med sprød top. Bagte tomater. Kartofler med hjemmerørt urtesmør.

Torsdag den 27. september
Tandoorikylling. Rød grapesalat med æble. Yoghurt raita og stegte ris.

 

Se priser

Der tages forbehold for ændringer i menuerne.